Ondt i maven efter samleje Kalundborg

ondt i maven efter samleje Kalundborg

Hej Cyperhus. Hver gang mig og min kæreste har haft sex (hvor han har haft udløsning), har jeg haft en mærkelig fornemmelse i underlivet/ maven (Lidt ligesom  Mangler: kalundborg. Der kan være flere grunde til, hvorfor det kan gøre ondt på en pige/kvinde og på en dreng/mand, når de har samleje. Kvinder har oftere end mænd smerter ved samleje. Man kan groft dele smerterne op i de ydre smerter lokaliseret til skedeindgangen og skeden og de indre  Mangler: kalundborg.

Videos

Calling All Cars: History of Dallas Eagan / Homicidal Hobo / The Drunken Sailor Det er helt almindeligt at få lidt ondt i maven efter sex, og kvalme kan skyldes symptomer før tidligst 14 dage efter man har haft det ubeskyttede samleje og for. Ja – bakterierne overføres ved samleje. Hvis du har underlivsbetændelse skal din partner derfor 2 %. får underlivsbetændelse eller andre gener efter en abort. De sidste 4 gange hvor jeg har haft sex, har jeg efter fået ondt i maven og underlivet. Det er ikke den øverste del af maven, men nederste del. Mangler: kalundborg. ondt i maven efter samleje Kalundborg

Ondt i maven efter samleje Kalundborg - frem til

Men det kan også være at der intet sker, fordi mødommen er elastisk eller meget tynd. Selv om drenge ikke fysisk datingside for unge Ærø en mødom, taler man nogen gange om, at en dreng også kan 'miste sin mødom'. Din internetbrowser er desværre uddateret. Seneste spørgsmål om emnet. Jo flere gange, man har en underlivsbetændeselse, jo større risiko for sterilitet giver det. NYT OM SYGDOM OG SUNDHED HVER UGE.

0 Replies to “Ondt i maven efter samleje Kalundborg”

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *