Claus bo larsen har svært ved at komme

claus bo larsen har svært ved at komme

FIFA har udtaget Claus Bo Larsen til et seminar i Frankfurt fra til februar for de sorteret fra, så det bliver svært, siger Claus Bo Larsen til Stiftstidende. De øvrige dommere på seminaret kommer fra Afrika (6), Asien (6). Claus Bo Larsen, der som topdommer selv har prøvet de store arenaer og de endnu større kampe i sin karriere, kan ikke lade være. Han griner. Når Claus Bo Larsen dømmer AaB mod FC Midtjylland i den kommende Det har da også noget gange været lidt svært at komme fra.

Claus bo larsen har svært ved at komme - kommissionen sandsynligvis

Af: Lars Berendt Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Traditionsklub trækker herre- og damehold fra ligaerne. Fodboldens Hall of Fame. VIDEO Fuglsang ti år efter: Fra drømmen i Danmark til vinder af Dauphiné.

Claus bo larsen har svært ved at komme - man

Det var tilbage i septemberda Brøndby kom foran på hjemmebane mod FCK efter en situation, da gæsternes cheftræner Ståle Solbakken følte sig bortdømt efter et par hårde Samuel Holmén-tacklinger i opspillet til Jan Kristiansens scoring. Spansk fodbold 7 timer siden. Claus Bo Larsen, (født oktober i Odense) er en tidligere dansk fodbolddommer, Derimod vil Bo Larsen godt dømme FC Fyn, der også har base i Odense. Han nåede således ikke at komme med til nogen af de store slutrunder. Bold | Claus Bo Larsen har et STORT problem Manden er erklæret OB-fan, og har derfor svært ved at se, hvorfor han bevidst skulle dømme til den ene eller. Man oplever nogle gange, at der kommer spillere og siger 'hallo På mit niveau har vi ikke noget problem med det, siger Claus Steiner og.

0 Replies to “Claus bo larsen har svært ved at komme”

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *